PANOURI

EXPOZITIONALE

DESPRE PANOURILE EXPOZITIONALE

Acest sistem pliabil este perfect pentru amenajari interioare, targuri sau expozitii, cu un print de calitate superioara, reprezinta un mod inovativ de transmiterea mesajelor publicitare.

TIPURI DE PANOURI EXPOZITIONALE:
  • Panou 3 x 3 – partea de jos: 3 buc. (700x1000mm), partea din mijloc: 3 buc. (700x1000mm), partea de sus: 3 buc (300x700mm);
  • Panou 3 x 4 – partea de jos: 4 buc. (700x1000mm), partea din mijloc: 4 buc. (700x1000mm), partea de sus: 4 buc (300x700mm);
  • Panou 3 x 5 – partea de jos: 5 buc. (700x1000mm), partea din mijloc: 5 buc. (700x1000mm), partea de sus: 5 buc (300x700mm).

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT