GRAFICA

VECTORIALA

DESPRE GRAFICA VECTORIALA

Grafica vectoriala este un procedeu prin care imaginile pe care le putem gasim pe carti de vizita, mape, fluturasi, pliante, cataloage, logo-uri sunt realizate ca un tablou de pixeli, avand avantajul de a fi clare si precise la orice dimensiune a materialelor publicitare.
Aimee vine in intampinarea nevoilor companiei dumneavoastra prin transformarea ideilor si conceptului in produse finite prin intermediul serviciilor de grafica, design, dtp sau simulari 3D.
Proiectare, simulare 3D, grafica vectoriala sunt cateva din serviciile pe care vi le punem la dispozitie in vederea vizualizarii standului expozitional finit sau a diferitelor materiale publicitare precum flyere, mape, pliante, brosuri, bannere, rollup, carti de vizita, butaforii, steaguri, casete luminoase, etc.

Pentru o oferta personalizata va rugam sa completati formularul din dreapta.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT