DESPRE NOI

Aimee este un vis frumos care devine realitate în fiecare zi. Participă la vis toti colegii care pun suflet în fiecare proiect și care fac să se întâmple multe evenimente frumoase.

Spuneam acum 10 ani, la începutul acestui website că suntem o „Echipă tânără și cu experiență în domeniul tiparului, publicității si productiei publicitare”.

Între timp suntem o echipă cu multă experiență, trecută prin multe proiecte frumoase.

Am inceput acest proiect pentru a oferi servicii și soluții complete de creație și producție publicitară.

Am adăugat multe servicii în cei 10 ani de experiență.

Veți găsi pe site multe lucruri frumoase. Din păcate nu toate. Acordurile de confidențialitate ne împiedică să postăm toate proiectele. Dar puteți oricând să veniți la noi la o cafea să vă arătăm mai multe.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT