CALENDARE DE BIROU

SI DE PERETE PERSONALIZATE

DESPRE CALENDARE

Calendarele sunt un mijloc de a afisa reclama ta pe intreg parcursul anului.

Informatii de stiut atunci cand doresti sa printezi calendare

Pentru calendarele de perete se folosesc formatele A3 si A4. Pentru cele tiparite pe offset, in cantitati mai mari, se pot face si alte formate.
Calendarele de perete pot avea de la 4 la 13 pagini, pot fi cu spira, cursor sau orice model doriti sau va pot propune designerii nostri.
Calendarele de birou pot fi facute in formatul A5, 1/3 din A4 – modela standard, in forma de prisma (cunoscute si sub denumirea de cortulet) sau formate speciale gen piramida. Pot fi printate pe fata sau fata verso.

Caracteristici tehnice pentru realizarea calendarelor

Recomandare de trimitere: Corel sau Illustrator, pe primele pagini se pune designul si pe ultima pagina stanta. Designul trebuie sa iasa in afara stantei cu minim 3 mm pe contur.
Fisierele acceptate sunt: pdf, corel sau illustrator cu fonturile convertite si cu imaginile embed, tiff sau jpg la scara 1/1 cu rezolutie de 300 dpi, CMYK si fara profile de culoare.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT