CUTII SI

AMBALAJE

DESPRE CUTII SI AMBALAJE

Pe piata din Romania exista o multime de producatori de cutii si ambalaje standard. Daca doriti sa cumparati cutii pentru produse obisnuite (pizza, prajituri etc) gasiti pe internet o multime de producatori care fac numai acest lucru si va pot ajuta cu preturi mai bune decat am putea sa va oferim noi.

Formate obisnuite pentru cutii si ambalaje

Pentru cutiile speciale, cu design nou puteti apela la noi. Putem face cam orice model de cutie.
Designul cutiilor este personalizat. Va putem ajuta cu intreagul proces de productie: proiectare, design, tipar, inserare produse si livrare.
Putem folosi cartoane obisnuite sau cartoane speciale si imprimare policromie sau policromie + culori speciale sau cartoane speciale + folio orice culoare.

Caracteristici tehnice pentru realizarea cutiilor si ambalajelor in bune conditii

Daca deja aveti grafica si desfasurata proiectului:
Fisierele acceptate sunt: pdf, corel sau illustrator cu fonturile convertite si cu imaginile embed, tiff sau jpg la scara 1/1 cu rezolutie de 300 dpi, CMYK si fara profile de culoare. Daca au grafica in intregime, grafica trebuie sa iasa in afara designului final cu 3 mm pe contur, in afara de patrat sau dreptunghi.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT