RELATII 

PUBLICE

DESPRE RELATIILE PUBLICE

Comunicarea este extrem de importanta pentru existenta unei companii pe piata. Daca comunicarea interna reprezinta pilonul principal in dezvoltarea relatiilor interne, comunicarea externa, cu publicul, potentialii clientii, investitorii sau partenerii este extrem de importanta in mentinerea si dezvoltarea companiei pe piata.
Relatiile publice realizate intr-un mod eficient asigura atat vizibilitatea si durabilitatea unui produs sau brand pe piata, cat si cresterea vanzarilor unei companii.

De la organizare evenimente, plasare mesajelor in mediul de afaceri, campanii de imagine, comunicare interna, comunicare cu mass media, interviuri, advertoriale, echipa Aimee va pune la dispozitie o serie de produse si servicii:

  • concept si planificare
  • creatie grafica a elementelor de identitate a companiei
  • promovare
  • organizare evenimente
  • fotografie
  • productie materile publicitare
  • productie audio-video
  • print advertising
  • comunicare interna
  • relatii publice (comunicate de presa, realizare newslettere samd)

Pentru o oferta personalizata va rugam sa completati formularul din dreapta.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT