MAPE DE PREZENTARE

PERSONALIZATE

DESPRE MAPE

Pentru prezentari importante sau pentru acte, pe langa cartile de vizita ai nevoie si de mape.

Formate obisnuite pentru tiparirea fluturasilor

Mapele se tiparesc pe carton mai gros, de obicei se alege carton de minim 250 grame si pana in 350 grame sau cartoane speciale, mai tari si cu greutate mai mica. Se pot tipari doar fata sau fata verso, policromie sau policromie + Pantone, se pot plastifia sau lacui. Buzunarele sunt din coala sau adaugate. Se pot adauga si diverse feluri de inchudere – elastic sau magnet.

Caracteristici tehnice pentru realizarea flyerelor in bune conditii

Recomandare de trimitere: Corel sau Illustrator, pe primele pagini se pune designul si pe ultima pagina stanta. Designul trebuie sa iasa in afara stantei cu minim 3 mm pe contur.
Fisierele acceptate sunt: pdf, corel sau illustrator cu fonturile convertite si cu imaginile embed, tiff sau jpg la scara 1/1 cu rezolutie de 300 dpi, CMYK si fara profile de culoare.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT