PRINT

PLEXIGLAS

DESPRE PRINTUL PE PLEXIGLAS

Plexiglasul este o alternativa ideala a autocolantului care poate fi folosita cu succes cand se doreste o durabilitate sporita si costuri mai mici decat al procedeului de colantare a diferitelor materiale.
Datorita materialului termoplastic rigid, insa usor, cu suprafata neteda si imprimat UV, plexiglasul este o alegere buna cand vine vorba de materiale publicitare sau aplicatii pentru design interior. Suprafata acestuia se intretine usor si simplu, materialul si imprimarea fiind rezistente in timp, in mediu intern sau extern (indoor sau outdoor).

Plexiglasul este o alternativa a autocolantului care poate fi folosita cu succes cand se doreste o durabilitate sporita, iar costurile sunt mai mici decat al procedeului de colantare a diferitelor materiale. 

Este recomandat in realizarea diferitelor materiale publicitare precum:
  • casete luminoase
  • litere volumetrice
  • panouri publicitare
  • panouri directionale
  • standuri expozitionale

 

Pentru o oferta personalizata va rugam sa completati formularul din pagina.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT