FLUTURASI PUBLICITARI

PRINT FLYERE

DESPRE FLUTURASI

Fluturasi sunt probabil cel mai raspandit model de material publicitar. Au costuri relativ scazute si termen de livrare foarte scurt. Se pot face pe tipar offset sau pe tipar digital, iar metoda aleasa este determinata de cantitatea comandata.

Formate obisnuite pentru tiparirea fluturasilor

Fluturasii se pot realiza in diverse marimi, forme si greutati de hartie. Cele mai obisnuite formate sunt A5, A6 si 1/3 din A4, iar hartiile utilizate sunt din gama 80grame-300grame, in orice subdiviziune existenta pe piata. Se pot lamina mat sau lucios pe o fata sau pe ambele fete. Tiparirea lor poate fi facuta pe o fata sau fata/verso.
Fluturasii pot fi si în forme diferite – stantati sau pot avea diverse finisari – serigrafie/lacuire selectiva/culori speciale.

Caracteristici tehnice pentru realizarea flyerelor in bune conditii

Fisierul trimis catre noi trebuie sa fie la formatul finit dorit + 3 mm adaugati pe fiecare latura pentru bleed. Va recomandam ca textul alb sa nu aibe corpul mai mic de 6 puncte.
Fisiere acceptate sunt: pdf, corel sau illustrator cu fonturile convertite si cu imaginile embed, tiff sau jpg la scara 1/1 cu rezolutie de 300 dpi, CMYK si fara profile de culoare.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT