DESPRE PRINTUL DIBOND

Placa Dibond este un panou dintr-un material compozit cu fetele din aluminiu si mijlocul din polietilena, cu grosimi variabile, avantajos pentru rigiditate, greutatea redusa, si rezistenta in timp.

Printul pe placa Dibond este o alegere excelenta deoarece aceasta este rezistenta la impact, intr-un mediu exterior (outdoor) si interior (indoor), este usor de procesat, raportul rigiditate/greutate este foarte bun, are o planeitate buna si este ideal de placat orice tip de suprafete. Dat fiind faptul ca imprimare este UV atrage dupa sine o serie de avantaje precum rezistenta la factori externi (umiditate, vant samd), o cromatica vie si o calitate superioara a imaginilor.

Este recomandat in realizarea urmatoarelor aplicatii:
  • casete luminoase
  • litere volumetrice
  • panouri publicitare
  • panouri directionale
  • standuri expozitionale
  • suport pentru printare digitala si serigrafie

 

Pentru o oferta personalizata va rugam sa completati formularul din dreapta.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT