SISTEME EXPOZITIONALE

TEXTILE

DESPRE SISTEMELE EXPOZITIONALE TEXTILE

Reprezinta una din metodele de promovare care garanteaza vizibilitate, culoare si mesaj. Sistemele expozitionale textile, o noua solutie pentru publicitate in diverse medii. Printre avantajele pe care le aduc sistemele expozitionale textile se numara si faptul ca au o greutate redusa.

Stand expozitional textil Wave 3D Curb

Printul se poate schimba in functie de campania pe care doriti sa o promovati.

PopUp Wave Textil Drept

Solutie ideala pentru companiile ce doresc sa lanseze un produs nou.

Desk Textile

Ideal pentru expozitii, evenimente si conferinte.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT