FOTO & VIDEO

DESPRE FOTO & VIDEO

Stim cat de importanta este imaginea in zilele noastre, tocmai de aceea va venim in ajutor cu o echipa de fotografi profesionisti specializati in diferite arii ale fotografiei si videografiei. Fotografia si videografia de corporate de succes este un cumul experienta, cunostinte si abilitati atat in domeniul foto-video cat si de comunicare cu oamenii.

Echipa noastra este formata din fotografi si videografi cu experiente vaste si premiati la concursuri nationale si internationale si este gata sa va ajute cu fotografii si clipuri video profesioniste care sa transmita conceptul, ideile si valorile companiei dvs..

Va punem la dispozitie o serie de servicii foto si video

Fotografie:

 • fotografie eveniment;
 • portretistica corporate, business headshots & environmental;
 • fotografie petreceri, festivaluri, spectacole;
 • fotografie de produs & concept;
 • fotografie imobiliara;
 • fotografie de calatorie.

Video:

 • filmare evenimente corporate;
 • filmare congrese, conferinte, petreceri;
 • clipuri publicitare;
 • realizare interviuri;
 • transmisiuni live.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

Fotografie
FOTO

Imaginea companiei tale este primul contact pe care il ai cu clientul, drept urmare este important sa acorzi atentia cuvenita fotografiilor ce te reprezinta.

Videografie
VIDEO

Videografia de evenimente corporativa este o tendinta in crestere pe care companiile o folosesc pentru a ajunge la grupuri mari de oameni.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT