DESPRE GOOGLE ADWORDS

Firma noastra este specializata in promovarea online si va putem oferi un pachet complet de promovare prin intermediul Google Ads.

In functie de produsul si oferta dumneavoastra, noi configuram campania si va promovam eficient business-ul prin administrarea profesionista a reclamelor prin Google Ads.
Prin Google Ads va adresati clientilor cand acestia cauta produse sau servicii ca ale dumneavoastra, anuntul dumneavoastra putand fi afisat oricand pe rezultatele cautarii. Astfel, indiferent de device-ul folosit, utilizatorii pot fi transformati rapid in clienti valorosi cu ajutorul unui anunt afisat la momentul oportun.

Prin acest serviciu sporiti numarul de vizite pe site, obtineti mai multe apeluri telefonice si sporiti numarul vizitelor in magazin. Toate campaniile noastre includ si serviciul de optimizare.

Apelati la noi pentru serviciile de administrare Google Ads deoarece:
  • cercetam cuvintele cheie si realizam implementarea planului de Ads
  • administram si optimizam campaniile Ads prin eliminarea cautarilor nedorite si imbunatatirea constanta a mesajelor
  • optimizam paginile de destinatie
  • campaniile Google Ads sunt monitorizate constant
  • campaniile sunt optimizate periodic in functie de rezultatele obtinute
  • oferim periodic un raport pentru a vedea evolutia si costurile catre Google Ads
  • oferim propuneri pentru imbunatatirea acestui serviciu.

Nu ezitati sa ne contactati pentru o oferta personalizata.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT