SPIDER POPUP

CURB

DESPRE POPUP SPIDER CURB

Acest pop up spider curb nu ocupa mult spatiu in momentul plierei, nu necesita montajul/demontajul facut de o echipa specializata in domeniu si este foarte usor.
Este alcatuit din 2x fasii (tile-uri) laterale de 65×225 cm si 3x fasii (tile-uri) centrale de 69×225 cm. Materialele utilizate pentru alcatuirea printului sunt: pentaprint sau hips, acestea fiind unicele material destul de rigide care nu se curbeaza cand sunt aplicate pe panou, dar destul de flexibile pentru a putea fi rulate la transport.
Calitatea printului este foarte buna iar tile-urile pot fi si laminate, asigurand o protective mai indelungata.

PACHETUL INCLUDE:
  • Printul;
  • Sistemul expositional pliabil din aluminiu;
  • Geanta de transport.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT