AMENAJARI SPATII PUBLICITARE

IN CENTRE COMERCIALE

DESPRE AMENAJAREA SPATIILOR PUBLICITARE IN CENTRE COMERCIALE

Amenajarea promo sau publicitara reprezinta o unealta importanta in campaniile de marketing, branding si publicitate. Publicitatea indoor ce se desfasoara in spatii inchise cu trafic mare, precum centrele comerciale, are ca scop crearea vizibilitatii unuia sau mai multor produse sau branduri.

Datorita impactului asupra unui numar mare de consumatori, campaniile publicitare vizuale indoor sunt considerate cele mai eficiente forme de publicitate.
Locatiile ideale pentru publicitatea indoor, in functie de produsul promovat si targetul de consumator sunt centrele comerciale de tip mall sau hypermarketurile.

Cu o experienta vasta in domeniu, echipa noastra va ofera un set complet de servicii, de la idee si concept la creatie, productie, logistica si asamblare a tuturor materialelor publicitare de care aveti nevoie.

Aimee va pune la dispozitie o serie de suporturi media pentru campania pe care o sustineti, precum:
  • bannere, autocolante, tablouri canvas si multi canvas
  • standuri de diferite marimi si forme
  • standuri expozitionale personalizate
  • decor magazine si vitrine
  • totem, litere volumetrice, casete luminoase
  • flyere, cataloage, afise, carti de vizita, brosuri, cutii si ambalaje, pungi personalizate, vouchere, agende
  • steaguri, roll-up bannere, pop-up-uri

Pentru o oferta personalizata nu ezitati sa ne contactati.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT