Desi traim in era digitala, agendele au ramas un accesoriu practic si folositor in orice domeniu de activitate. Agendele personalizate sunt materiale promotionale utile realizate la costuri reduse ce pot fi personalizate in functie de strategia de marketing a brandului, companiei sau noilor produse lansate pe piata, ele asigurand vizibilitatea brandului pe o perioada lunga de timp.

Agendele pot fi personalizate cu logo-ul brandului dvs., pot fi folosite in promovarea produselor din portofoliu sau pot fi cadoul potrivit pentru colaboratori, parteneri sau colegi.

Deoarece stim ca timpul fiecaruia este limitat, Aimee vine in intampinarea nevoilor companiei dvs. si va pune la dispozitie echipa de creatie in vederea realizarii designului agendelor in conformitate cu conceptul brandului sau produsului promovat.

Va punem la dispozitie diferite dimensiuni de agende dupa cum urmeaza:

  • agende A5 (15×21 cm)
  • agende A4 (21x26cm)
  • agende 17×24 cm
  • agende 17×17 cm

Totodata oferta noastra include coperti din materiale diferite si o gama variata de culori si finisaje, precum:

  • agende avand coperti buretate
  • agende avand coperti buretate si cusute pe contur
  • agende avand coperti din material imitatie piele sau PVC
  • agende avand coperti prefinisate prin timbru sec si/sau folio

Oferta noastra de agende personalizate este mare, modele fiind realizate din materiale diferite, concepte diferite, sau alte dimensiuni sau tipuri de coperti, tocmai de aceea va rugam sa completati formularul din dreapta si va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT