PROMOTIONALE

Despre Promotionale

Putem importa o gamă variată de obiecte promoționale, pe care le putem personaliza in functie de dorintele voastre. Obiectele promoționale pot valorifica imaginea brandului sau organizației tale, pot fi folosite pentru promovarea unor evenimente sau in campanii.

Toate promotionalele din cateloagele noastre se pot personaliza, indiferent de suportul lor (carton, plastic, ceramică, sticlă, lemn, metal și multe alte materiale).

Pentru detalii suplimentare sau comenzi legate de promoționale personalizate te rugăm să utilizezi formularul cerere ofertă sau să ne contactezi prin e-mail ori telefon.

Instrumente de scris

Fie ca vorbim de pixuri, de stilouri creioane, posibilitatile de branding sunt nelimitate.

Accesorii pentru birou

Accesoriile de birou personalizate sunt obiecte extrem de utile si foarte creative.

Post-it

Notitele adezive personalizate pot fi un suport excelent pentru dezvoltarea de campanii corporate.

Suport carti de vizita

 Reprezinta un articol promotional foarte eficient, desi discret, pentru o campanie profesionala de marketing.

Produse ECO

Produsele ecologice branduite sunt cea mai sanatoasa investitie daca ne dorim o promovare puternica alaturi de ocrotirea mediului inconjurator.

Brelocuri

Brelocurile personalizate pot fi un cadou unic ce il vei avea zi de zi.

USB

Memory stick-urile au devenit indispensabile in activitatea zilnica, atat la birou cat si acasa, iar vizibilitate logo-ului tau este asigurata.

Electronice si IT

Intr-o lume in care suntem inconjurati de tehnologie, personalizarea acestor obiecte poate contribui la dezvoltarea unei relatii de incredere cu partenerii de business.

Mousepad

Farmecul acestor mousepad-uri consta in multitudinea de posibilitati de personalizare, fiind un cadou perfect pentru colegii de birou.

Articole antistres

Produsele antistres personalizate cu un mesaj publicitar bine ales, sunt un cadou inspirat ce ajuta eliminarea stresului.

Ceasuri

Ceasurile sunt obiecte promotionale traditionale, ce ofera un spatiu generos si o buna vizibilitate pentru logo.

Genti si calatorie

Calatoriile pot deveni un bun prilej pentru a-ti face cunoscut brandul prin intermediul articolelor de calatorie personalizate.

Textile

Iti poti promova brandul in cel mai eficient mod, prin personalizarea articolelor vestimentare. 

Umbrele

Materiale promtionale extrem de cautate si raspandite deoarece ofera vizibilitate si spatiu generos de personalizare.

Casa si Bucatarie

Obiectele pentru casa si bucatarie sunt un element foarte important al evidentierii logo-ului deoarece aceste obiecte devin parte din intimitatea casei.

Dulciuri

Dulciurile personalizate sunt produse care aduc energii pozitive, ele putând face parte dintr-o campanie de publicitate cuprinzătoare. 

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT