CONCEPT, INCHIRIERE, INSTALARE & 

MONTARE TEHNICA, PROIECTIE, AFISARE SI AUDIO/VIDEO

INCHIRIERE, INSTALARE SI MONTARE TEHNICA, PROIECTIE SI AFISARE

Ai un eveniment sau o petrecere corporate de organizat si nu stii unde sa gasesti aparatura necesara desfasurarii acestora?

Aimee vine in ajutorul tau cu o serie de servicii, echipamente individuale sau sisteme complete pentru conferinte necesare desfasurarii optime a evenimentului companiei pe care o reprezentati:

  • idei si concept de eveniment
  • inchiriere sistem audio video
  • solutii de sonorizare, inchiriere echipament de sonorizare
  • video si proiectie computerizata
  • livrare, instalare si montare tehnica
  • asistenta tehnica pe durata evenimentelor

Pentru detalii si cotatie de pret va rugam sa completati formularul din dreapta sau sa ne contactati la unul din numerele de telefon din footer.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT