BLACKOUT

TEXTIL

DESPRE BLACKOUT-UL TEXTIL

Materialul blackout este un material textil alb cu spatele alb sau gri, poliester 100%, opac cu o planeitate foarte buna. Acest material are in componenta sa un strat fin de carbon care nu permite trecerea luminii, ceea ce confera posibilitatea obtinerii unei imagini impecabile a printului pe ambele fete.

Materialul este hidrofob, etans in contact cu aerul, nesifonabil, care nu intretinerea arderea.

Dat fiind faptul ca materialul este imprimat UV, articolele finite au o cromatica vie si durabila, imaginile sunt de o claritate foarte buna, reproducerea de imprimare este de inalta calitate, sunt rezistente la factori externi, iar timpul de executie al acestora este scurt.

 

Este recomandat in realizarea urmatoarelor articole:
  • copertine, protecție solară
  • printuri de mici si mari dimensiuni
  • aplicații blockout, draperii
  • POP-up-uri
  • POS merchandising
  • corturi
  • jaluzele

 

Pentru o oferta personalizata va rugam sa completati formularul din pagina.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT