TABLOURI CANVAS

SI MULTICANVAS

DESPRE TABLOURILE CANVAS SI MULTICANVAS

Un tablou canvas este rezultatul unei imagini imprimate pe panza si intinsa pe un cadru sasiu de lemn. Tablourile multicanvas se obtin din printul a unei imaginii mari pe mai multe tablouri canvas de diferite dimensiuni, ce pot da un aer artistic si sofisticat spatiilor interioare comerciale sau rezidentiale unde sunt plasate.

Procedeul este simplu, dvs. ne trimiteti fotografiile preferate iar noi le transformam intr-un tablou unic sau set de tablouri (multicanvas) personalizate, gata de montat pe perete.

Materialul de imprimare este in general bumbac sau material sintetic ce permit imprimarea imaginilor direct pe panza, la o calitate foarte buna, ce au aspectul unor picturi pe panza clasica. 

Tablourile canvas sau multicanvas sunt o alegere potrivita pentru oricare dintre urmatoarele locatii:
  • decorare magazine, in special cele de design interior
  • decorare galerii de arta
  • decorare restaurante, cafenele, hoteluri
  • decorare birouri sau alte spatii comerciale
  • decorare intrari spati rezidentiale sau propria sufragerie

 

Pentru o oferta personalizata va rugam sa completati formularul din pagina.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT