CORPORATE

IDENTITY

DESPRE CORPORATE IDENTITY

Comunicarea vizuala a fost dintotdeauna una puternica si de impact. Tocmai de aceea, pe langa nume, un brand are nevoie de un set de “imbracaminte” ce definesc in ochii publicului tinta valorile si identitea acestuia.
Formatul, designul, fontul, cromatica si logo-ul sunt elementele vizuale de o importanta deosebita in marketing.
Aimee va pune la dispozitie experienta vasta in domeniu in vederea crearii si dezvoltarii identitatii vizuale a brandului dumneavoastra, de la idee/concept la realizarea produsului finit fie ca vorbim de logo, carti de vizita, foi cu antet, plicuri personalizate, cataloage de prezentare si alte materiale promotionale sau conceperea si realizarea standurilor personalizate care va reprezinta la targuri, congrese sau conferinte.

Nu ezitati sa ne contactati sau sa completati formularul din dreapta si revenim noi in cel mai scurt timp posibil.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT