AFISE

WHITEBACK

DESPRE AFISELE WHITEBACK

Afisele pe hartie whiteback sunt ideale pentru reclamele indoor sau outdoor, expunerea in vitrine, casete luminoase, display-ere sau expozitii de fotografie, datorita rezistentei sale la umiditate, zgariere sau rupere. Hartie whiteback permite realizarea unui print excelent ce o calitate superioara a culorilor, contrastelor si redarii in detaliu a imaginilor.

De asemenea Aimee iti pune la dispozitie echipa de creatie pentru a realizarea graficii conceputului companiei sau brandului dvs.

Hartie whiteback este solutia perfecta pentru realizarea urmatoarelor aplicati:
  • reclame indoor sau outdoor
  • casete luminoase
  • billboard
  • postere
  • display-ere indoor sau outdoor
  • expozitii targuri sau fotografice
  • aplicatii cu sau fara iluminare din fata sau din spate
Informatii de stiut atunci cand doresti sa printezi afise WhiteBack:

Afisele Whiteback au o grosime de 150gmp si se printeaza in dimensiunile standard A4, A3, A2, A1, A0 sau in orice dimensiune dorita pana la lungimea de 50m si latimea de 3,2m.
Pentru aplicatiile de exterior afisele se vor printa la 720 dpi, iar pentru cele de interior la 1440DPI.

Caracteristici tehnice pentru realizarea afiselor WhiteBack:

Fisierele acceptate sunt: pdf, corel sau illustrator cu fonturile convertite si cu imaginile embed, tiff sau jpg la scara 1/1 cu rezolutie de 300 dpi, CMYK si fara profile de culoare. Daca au grafica in intregime, grafica trebuie sa iasa in afara designului final cu 3 mm pe contur. in afara de patrat sau dreptunghi.

Pentru o oferta personalizata va rugam sa completati formularul din pagina.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT