FOTOGRAFIE PETRECERI,

FESTIVALURI, SPECTACOLE

DESPRE FOTOGRAFIA DE EVENIMENT, PETRECERI, FESTIVALURI, SPECTACOLE

Fie ca vorbim despre un eveniment, petrecere, spectacol sau festival, locatia, cateringul, decorul, invitatii sunt elemente extrem de importante si planificate in avans in cel mai mic detaliu pentru a lasa o impresie buna celor implicati direct, oaspetilor, clientilor sau spectatorilor. Bineinteles ca imaginile ce descriu evenimentele trebuie sa arate atat impecabil, cat si sa redea atmosfera din timpul acestora.

Echipa noastra este specializata in fotografie documentara si intelege importanta redarii emotiei din timpul evenimentelor dumneavoastra si a acoperirii reflectante si creative a acestora.

Inainte de eveniment este necesar sa ne furnizati urmatoarele detalii:
  • desfasurarea evenimentului;
  • care sunt momentele cheie si cand au loc;
  • care sunt detaliile de branding pe care doriti sa punem accent.
Informatii importante cand vine vorba de fotografie de eveniment, petreceri, festivaluri:
  • numarul de fotografii primite depinde de amploarea si durata evenimentului;
  • oferta de pret include editarea elementara a fotografiilor.

Dacă sunteți în căutarea unei acoperiri creative a viitoarei dvs. petreceri sau recepții, va rugam sa completati formularul din dreapta.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT