AMENAJARI

CONFERINTE

DESPRE AMENAJAREA CONFERINTELOR

Pentru ca o companie sa se dezvolte este necesar sa aiba cadrul perfect in care sa isi desfasoare activitatea. Salile de conferinta sunt utilizate cu diferite ocazii de la sedintele interne, la workshop-uri, conferinte, lansari produse, team building-uri, sesiuni de comunicare, intalniri s.a.m.d.. Drept urmare, spatiu adecvat, atmosfera primitoare si reconfortanta, un design atragator si linistitor, lumina naturala si echipamentul necesar sunt caracteristicile cheie necesare oricarei salii de conferinte.

Fie ca vorbim despre o sala de conferinte sau o conferinta in sine, Aimee are solutia perfecta. Va oferim o intreaga gama de produse si servicii , pentru ca dumneavoastra sa va concentrati pe activitatile in sine.

Va propunem o serie de servicii cheie in amenajarea unei conferinte:
  • concept si creatie
  • creatie grafica a tuturor materialelor publicitare
  • branding sala
  • sisteme pop-up personalizate
  • standuri expozitionale personalizate, de la concept, productie, asamblare
  • productie, logistica, asamblare, finisare materiale publicitare

Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati completand formular din dreapta sau la unul din numerele de telefon din josul paginii.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT