FILMARE 

EVENIMENTE CORPORATE

DESPRE FILMARE EVENIMENTE 

Videografia de evenimente corporativa este o tendinta in crestere pe care companiile o folosesc pentru a ajunge la grupuri mari de oameni atat extern, la potentiali consumatori, cat si intern, la colaboratori si anganjati. Carui public se adreseaza videoul final dicteaza ce tip de continut si mesaj sa contina acesta. Indiferent ca vorbim despre un videoclip promotional sau documentar al unui eveniment, puteti conta pe noi pentru un video ce atinge obiectivele campaniei dumneavoastra.
Echipa noastra este dornica sa va ajute in realizarea videoclipurilor vizate, intr-un mod creativ si convigator ce va satisface nevoile proiectelor dumneavoastra. Va putem ajuta cu filmare la prezentari, congrese, seminarii, traininguri, workshopuri si alte evenimente similare ce vor putea fi folosite atat intern cat si pentru viitoare prezentari,comunicate de presa pe social media sau ca modalitate de promovare a produselor si valorilor companiei dumneavoastra.

Inainte de eveniment este necesar sa ne furnizati urmatoarele detalii:

– desfasurarea evenimentului;
– care sunt momentele cheie si cand au loc;
– care sunt detaliile de branding pe care doriti sa punem accent.

Va rugam sa completati formularul din dreapta pentru a primi o oferta personalizata.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT