MARKETING SI

COMUNICARE ONLINE

DESPRE MARKETING SI COMUNICAREA ONLINE

Echipa Aimee va poate ajuta sa gasiti solutiile perfecte ale unei strategii de marketing menita sa va promoveze afacerea.
Va vom indruma sa va definiti strategia de comunicare pentru a ajunge la grupul tinta, dat fiind faptul ca modul in care comunicati este la fel de important ca oferta dumneavoastra de servicii sau produse. Solutiile noastre de marketing va permit sa gestionati si sa controlati creativ dezvoltarea brand-ului dumneavoastra intr-un mod eficient si efectiv.

Alaturi de noi veti putea beneficia de urmatoarele servicii:

  • strategie de marketing in care definim strategia de comunicare pentru a va atinge obiectivele
  • content marketing in care vom crea si promova continut relevant pentru a atrage publicul tinta si a creste valoarea brand-ului dumneavoastra
  • PR digital pentru a va ajuta sa promovati mesajele dumneavoastra si sa va obtinem aparitii menite sa va intareasca reputatia
  • campanii PPC in care identificam la ce clienti vreti sa ajungeti si va ajutam sa-i atrageti spre brand-ul dumneavoastra
  • email marketing pentru a tine legatura cu clientul si pentru a-i oferi oferte speciale
  • servicii integrate in care va propunem evenimente oportune pentru dumneavoastra si pentru a va facilita aparitii in audio-vizual.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT