EMAIL

MARKETING

DESPRE EMAIL MARKETING

Campaniile de email marketing sau de newslettere va permit sa comunicati direct cu clientii dumneavoastra si persoanele interesate de produsele/serviciile dumneavoastra.
Un newsletter reprezinta o metoda puternica de promovare, fiind accesibila, rapida si masurabila.

Echipa noastra va poate oferi tot ce aveti nevoie pentru a avea o campanie de email marketing de succes:
  • va ajutam cu proiectarea newsletter-ului dupa ce stabilim impreuna ce trebuie sa contina si cui sunt destinate, beneficiind ulterior de model pentru editiile viitoare
  • emailurile vor fi testate pentru a verifica daca acestea sunt compatibile cu programele de email si ne asiguram ca acestea arata la fel pe toate programele
  • optimizarea email-urilor pe telefoanele mobile
  • va putem ajuta sa construiti o baza de date de abonati sau potentiali clienti
  • deoarece clientii dumneavoastra sunt diferiti, cu siguranta reactioneaza la mesaje diferit, astfel ca va ajutam sa segmentati adresele de email pe ariile de interes
  • puteti analiza campaniile, astfel ca puteti vedea rata de deschidere si de click din newslettere.

Pentru o oferta personalizata va rugam sa completati cererea din pagina.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

CE VA RECOMANDAM

Brosuri

Mape

Plicuri

Pixuri personalizate

Calendar

Flyer

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT