APLICATII

INTERACTIVE

DESPRE APLICATIILE INTERACTIVE

Aimee va pune la dispozitie servicii de programare web, destinate persoanelor care vor sa-si dezvolte imaginea in mediul online prin intermediul unor aplicatii sau programe interactive cu disponibilitate pe desktop si pe dispozitivele mobile.

O aplicatie interactiva imbunatateste si personalizeaza experienta utilizatorilor site-ului dumneavoastra. O aplicatie de calitate imbina functionalitatea si forma, devenind un atu digital pe care vizitatorii il pot utiliza.

Cele mai populare aplicatii interactive sunt calculatoarele utile daca oferiti produse cu un cost care este masurat în functie de dimensiune sau daca oferiti oportunitati de grupare pentru produsele dumneavoastra, dar si chestionarele care permit utilizatorilor sa raspunda la întrebari pentru a obtine un rezultat unic.

Aceste aplicatii reprezinta un mod interactiv si atractiv de promovare a afacerii si campaniilor dumneavoastra:

  • ofera utilizatorilor acces la ofertele companiei dumneavoastra;
  • poate fi disponibil atat pe smartphone sau tableta, dar si pe desktop sau laptop;
  • un joc sau un chestionar propune o solutie relaxanta de achizitie pentru clientii dumneavoastra.

De asemenea, puteti avea acces la o piata mare si noua, ce ar duce la cresterea imaginii companiei dumneavoastra. Echipa Aimee poate crea aplicatii interactive pentru afaceri de orice tip. Ne putem implica de la stadiul de proiectare la implementare si pana la finalizare atat pe partea de marketing online, cat si pe dezvoltare.

Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta folosind formularul din dreapta.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT