Despre Video

Va putem ajuta cu filmare la prezentari, congrese, seminarii, traininguri, workshopuri si alte evenimente similare ce vor putea fi folosite atat intern cat si pentru viitoare prezentari,comunicate de presa pe social media sau ca modalitate de promovare a produselor si valorilor companiei dumneavoastra.

Filmare evenimente corporate

Indiferent ca vorbim despre un videoclip promotional sau documentar al unui eveniment, puteti conta pe noi pentru un video ce atinge obiectivele campaniei dumneavoastra.

Filmare congrese, conferinte, petreceri

Detaliile evenimentelor dumneavoastra pot fi surprinse intr-un film atractiv, de o durata optima care sa puna in valoare evenimentul la care ati muncit asa mult.

Clipuri publicitare

Echipa noastra dispune de mijloacele necesare in a va ajuta in obtinerea unor clipuri publicitare creative ce vor atinge publicul tinta.

Realizare interviuri

Daca ai un interviu de realizat sau un proiect mai amplu cu o serie de interviuri locale sau in fierite orase, contacteaza-ne!

Transmisiuni live

Echipa noastra poate realiza transmisiuni live catre orice loc al lumii, direct pe social media sau pe pagina companiei dumneavoastra.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT