AMENAJARI

PROMO

Despre Amenajarile Promo

Cand spunem amenajare, vorbim despre estetica unui spatiu inchis sau deschis. Daca vorbim despre amenajarea unei conferinte, targ, expozitie sau a unui centru comercial vorbim despre oferirea tuturor prezenti o experienta captivanta si unica. Prin urmare, pentru succesul campaniei publicitare sustinute, amanajarea oricarui spatiu comercial sau expozitionale se doreste a fi atragatoare si memorabila.

Desi pare simpla si in general, ar trebui sa fie simpla si minimalista, amanejarea unui spatiu, fie el indoor sau outdoor, reprezinta un proiect complex, bazat pe valorile si filozofia brandului promovat.

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul publicitar, Aimee are solutia creativa pentru viitorul tau proiect de amanajarea promotionala. Va oferim un set complet de servicii si produse in vederea amenajarii spatiului dumneavoastra intr-un mod unic, creativ si de neuitat.

Decorari magazine/ vitrine

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. 

Insule promo

Nulla facilisi cras fermentum odio eu. Eu volutpat odio facilisis mauris sit amet.

Magazine mobile

Et odio pellentesque diam volutpat commodo. At varius vel pharetra vel. Purus sit amet luctus venenatis lectus magna fringilla. 

Amenajari spatii publicitare exterioare

Orci phasellus egestas tellus rutrum tellus. Non tellus orci ac auctor augue mauris augue. 

Amenajari spatii publicitare in centre comerciale

Quisque egestas diam in arcu cursus. Tincidunt lobortis feugiat vivamus at augue eget. 

Amenajari spatii publicitare la targuri si expozitii

Eleifend mi in nulla posuere sollicitudin. Arcu odio ut sem nulla pharetra. 

Amenajari conferinte

Ullamcorper dignissim cras tincidunt lobortis feugiat vivamus at augue eget. Facilisis gravida neque convallis a cras semper auctor neque vitae.  

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT