DTP

ARANJARE IN PAGINA

DESPRE SERVICIUL DTP

DTP sau Desktop Publishing este procesul de creare si editare a unui document. Scopul final al DTP-ului este printarea documentului pe tipar offset, digital sau print de mari dimensiuni. Fara o pregatire corecta a documentului nu se poate realiza un tipar de calitate.
Procesele prin care trece lucrarea inainte sa iasa produsul finit sunt: scanarea si prelucrarea imaginilor (retus de calitate, efecte, trucare), creatia si desenarea layout-ului, alegerea fonturilor, prelucrarea textului (dimensionare, diacritice).

Din punct de vedere al printurilor, colegii nostri va pot ajuta cu :

  • prelucrare imagini
  • aplicarea de bleed-uri
  • verificarea machetei inainte de intrarea la tipar
  • cumpararea de poze de pe site-uri de profil
  • tehnoredactare si aranjare in pagina
  • realizarea documentelor care trebuie sa contina in grafica acestora zone pentru stanta, biguire, lacuiri selective, etc.
  • vectorizare documente
  • redimensionari

 

 

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT