SISTEME

EXPOZITIONALE

Despre Sistemele Expozitionale

Aimee dispune de o gama larga de sisteme expozitionale atat outdoor cat si indoor, prin care dumneavoastra veti asigura eleganta dorita statiilor de expunere. Produsele noastre sunt de cea mai buna calitate si, indiferent de dimensiunea proiectului dumnevoastra, echipa noastra este dispusa sa va ajute.

Sistemele expozitionale sunt usor de utilizat si pot fi folosite atat pentru prezentarea la targuri si expozitii cat si pentru afisarea in magazine si showroom-uri. Sunt un mod foarte bun de promovare a serviciilor si produselor oferite de compania dumneavoastra.

Datorita impactului vizual foarte puternic, oferit de sistemele expozitionale, veti ajunge foarte usor la publicul tinta.

RollUp Banner

Sunt solutia ideala pt campaniile dumneavoastra, avand un design atragator.

Sisteme expozitionale textile

Reprezinta un stand elegant si, totodata, impunator prin afisarea simpla si impecabila.

Totem textil

Este un sistem expozitional realizat dintr-un cadru tubular de aluminiu, care se îmbracă cu un material textil.

Stand-uri si PopUp-uri de prezentare

Sisteme de promovare deosebite, cu print de o foarte buna calitate.

Cort expozitional

Corturile expozitionale personalizare sunt foarte potrivite pentru targuri, expozitii, festivaluri si evenimente.

Steaguri

Va putem oferi o gama larga de steaguri personalizate, alaturi de imprimari pe suport textil.

Stand Jumbo

Se preteaza la evenimente, targuri, expozitii, iar structura sa telescopică permite reglarea acestuia pe înalțime și pe lățime.

Rama Display material textil

Reprezinta una dintre cele mai noi modalitati de promovare a produselor personalizate indoor.

Rama Click Frame

Sunt printre cele mai practice sisteme profesionale de afisat, iar datorita sistemului click printul poate fi schimbat foarte usor, fara ca rama sa fie demontata.

Panouri Expozitionale

Oferă un mod atractiv de expunere a mesajelor publicitare, oferind o imagine de calitate superioară.

Brochure Holder Zig Zag

Reprezinta un sistem de expunere pentru materiale publicitare printate in format A4.

People Stopper a Board

Este un sistem de expunere tip A-board, realizat dintr-un cadru de sustinere din aluminiu si PVC si doua suprafete cu rama click, pentru asezarea afiselor publicitare. 

Expozitionale

Sunt produse care se folosesc în scopuri de prezentare si sunt suporturi pentru broșuri, pliante, meniuri s.a. si sunt potrivite pentru expoziții, congrese, birouri și alte zone similare.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT