AMENAJARI SPATII

PUBLICITARE EXTERIOARE

DESPRE AMENAJAREA SPATIILOR PUBLICITARE EXTERIOARE

Campaniile de publicitate exterioare (outdoor) sunt recunoscute ca fiind un instrument de o importanta foarte mare in campaniile de branding si publicitate, de altfel ele fiind si cele mai creative forme de publicitate.
Mesaj, storytelling, lizibilitate sunt cateva caracteristici de baza a oricarei forme de publicitate exterioara, pentru simplu motiv ca durata expunerii este extrem de scurta.

Aimee va ofera o intreaga gama de produse si servicii in vederea crearii unor materiale publicitare pentru exterior calitative, crearive, unice si de neuitat.

Mai jos regasiti cateva din produsele cheie utilizate in campaniile de publicitate outdoor. De asemenea, echipa de creatie Aimee va poate ajuta cu paleta conceptuala a proiectului si evident creatie grafica, dtp, productie si logistica.

  • panouri publicitate / directionale
  • steaguri de diferite forme si marimi
  • casete luminoase
  • reclama luminoase
  • litere volumetrice
  • panotaje outdoor
  • afise
  • bannere

Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT