Despre Foto

Astazi, mai mult ca niciodata, fotografia este folosita pentru promovare, atat branding personal, lansari produse, imaginea companiei, cat si evenimente de marketing, evenimente oficiale, inaugurari, intalniri corporate, ceremonii, team building-uri, conferinte, trade shows sau alte evenimente similare.

Fotografie eveniment

Fotografia este folosita pentru promovare, atat branding personal, lansari produse, imaginea companiei, cat si evenimente.

Business Headshots

Portretele business sau ambientale sunt esentiale în reprezentarea imaginii companiei dvs. in termeni de identitate, branding si marketing.

Fotografie petreceri, festivaluri, spectacole

Fotografiile ce vor ajunge in presa sau social media trebuie sa redea atmosfera din timpul evenimentelor dvs..

Fotografie de produs & concept

Imaginile rezultate le puteti folosi in promovarea produselor si serviciilor companiei dvs..

Fotografie imobiliara

Avem o echipa de fotografi specializata in fotografie imobiliara si office, gata sa realizeze imagini de o calitate superioara.

Fotografie de calatorie

Fotografia profesionala de calatorie si tursim este realizata pentru a oferi o imagine de ansamblu si in detaliu a diferitelor destinatii turistice. 

Fotografie lifestyle

Este un stil fotografic care se afla intre fotografia documentara, autentica si spontana si portretul clasic pus in scena, controlat.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT