DESPRE FELICITARI

Putem tipari felicitari in orice format si cu o multime de finisari. Daca aveti modelul deja facut, doar trebuie sa il trimiteti la noi. Daca nu aveti un model, va rugam sa ne contactati ca sa discutati cu un designer.

Informatii de stiut atunci cand doresti sa printezi felicitari

Tiparim felicitarile pe hartie de 300 grame Xerox. Formatele standard sunt a/3 din A4, A5 si A6.
Finisarile standard sunt plastifierea mata, lucioasa sau soft touch, iar la cantitatile mai mari de 100 de bucati putem adauga: lacuire selectiva, folio cu orice culoare, emboss, tipar in relief.
La felicitari putem oferi si plicuri albe sau din carton special colorat in masa, personalizate sau nu.

Caracteristici tehnice pentru realizarea felicitarilor

Fisierele acceptate sunt: pdf, corel sau illustrator cu fonturile convertite si cu imaginile embed, tiff sau jpg la scara 1/1 cu rezolutie de 300 dpi, CMYK si fara profile de culoare. Daca au grafica in intregime, grafica trebuie sa iasa in afara designului final cu 3 mm pe contur, in afara de patrat sau dreptunghi.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT