DESPRE PLIANTE

Pliantele sunt un mod de a putea transmite informatia comprimata, dar mai mare decat in cazul flyerelor. Putem realiza pliante de cea mai buna calitate, pe orice fel de hartie, inclusiv cartoane speciale, cu plastifiere sau fata. Trimitand comanda online va asigurati de o livrare rapida.

Formate obișnuite pentru tiparirea pliantelor

Pliantele se pot realiza in diverse marimi, forme si greutati de hartie. Cele mai obisnuite formate sunt A4, A5 si 1/3 din A4 biguit in Z sau in C, iar hartiile utilizate sunt din gama 80grame-300grame, in orice subdiviziune existenta pe piata. Se pot lamina mat sau lucios pe o fata sau pe ambele fete. Tiparirea lor poate fi facuta pe o fata sau fata/verso.
Pliantele pot fi si in forme diferite – stantate sau pot avea diverse finisari – serigrafie/lacuire selectiva/culori speciale.

Caracteristici tehnice pentru realizarea pliantelor in bune conditii

Fisierul trimis catre noi trebuie sa fie la formatul finit dorit + 3 mm adaugati pe fiecare latura pentru bleed.  
Fisierele acceptate sunt: pdf, corel sau illustrator cu fonturile convertite si cu imaginile embed, tiff sau jpg la scara 1/1 cu rezolutie de 300 dpi, CMYK si fara profile de culoare.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT