MATERIALE

TEXTILE

DESPRE PRINT-UL PE MATERIALE TEXTILE

Putem printa pe materiale textile de diferite grosimi si diferite compozitii, iar culorile sunt foarte vii si rezistente la multiple spalari si la trafic.

Backlit Textil Premium

Are suprafața albă, lucioasă, permite o uscare rapidă a printurilor și o excelentă difuzie a luminii. Rezista intre 6-12 luni (outdoor) si 3 ani (indoor).

Blockout Textil

Acest material are in componenta sa un strat fin de carbon care nu permite trecerea luminii, ceea ce confera posibilitatea obtinerii unei imagini impecabile a printului pe ambele fete.

Samba

Material textil de culoare alba, poliester 100%, cu o excelenta planeitate si opacitate.

Stretch

Material textil de culoare alba, poliester 100%, usor elastic, special pentru intinderea pe diferite structuri, standuri expozitionale.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT