SERVICII ORGANIZATIONALE

EVENIMENTE

DESPRE SERVICII ORGANIZATIONALE PENTRU EVENIMENTE

Aveti un eveniment de organizat? Fie ca vorbim de lansare de produs, activari de brand, petreceri tematice, cycle-meeting, conferinta, congres, workshop corporate, team building sau organizare targuri, echipa Aimee va poate transforma evenimentul intr-unul unic si memorabil.

Evenimentele, fie ele mici sau de anvergura nationala, neesita multa implicare, coordonare, minutiozitate si mult timp alocat.

Aimee vine in intampinarea nevoilor companiei pe care o reprezentati cu un set complet de servicii printre care cateva extrem de importante, precum:
  • management de proiect
  • idee, concept eveniment
  • implementare tematica a conceptul ales
  • alegere locatie
  • creatie grafica a tuturor materiale necesare identitatii vizuale ale evenimentul si cele promotionale
  • branding eveniment
  • productie materiale publicitare
  • asistenta logistica, tehnica si coordonare pe parcursul evenimentului
  • instalatii audio si solutii sonorizare
  • fotografie si video

Va doriti ca urmatoare lansare de produs sa fie de neuitat iar clientii sa aiba convingerea ca produsul dvs. este ideal pentru ei. Congresul, conferinta, team-buildingul urmator trebuie sa isi atinga scopul si sa fie amintit pe viitor ca un adevarat succes.

Daca va doriti ca organizatia dumneavoastra sa se poata bucura de evenimente exceptionale despre care se va vorbi mult de acum incolo, organizate cu grija si creativitate, va asteptam la o cafea. Ne puteti contacta completand formularul alaturat sau la unul din numerele de telefon din josul paginii.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT