HIGH

 SOCIETY


Număr de participanți:
 20+


Timp alocat:
 4-6h


Locație:
 Ideal indoor


Dificultate:
 Scăzută


Limba:
 ro/en

Din vechi timpuri jocurile sunt o parte integranta a tuturor culturilor si sunt una dintre cele mai vechi forme de interacțiune socială umană. Ele sunt expresii de joc oficializate, care permit oamenilor sa treacă dincolo de imaginatia imediata si ajuta la imbunatatirea abilitatilor de comunicare, a gandirii strategice si inovatoare.

Va propunem un team building creativ si antrenant in care participantii, impartiti pe echipe, vor parcurge mai multe ateliere tematice contra cronometru, in care creativitatea, cultura generala, comunicarea si jocul in echipa vor fi un factor important in castigarea competitiei.

Diversitatea atelierelor team building-ului High Society sunt gandite in asa fel incat sa stimuleze interactiunea intre membrii echipelor si sa stimuleze abilitatile fiecarui participant, intr-un cadru informal si relaxant.

High society este un team building ce poate fi personalizat in functie de valorile evidentiate in care evenimentului organizat de compania dumneavoastra.

 

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT