BE A

 STAR


Număr de participanți:
 20+

 


Timp alocat:
 4-6h

 


Locație:
 Indoor

 


Dificultate:
 Scazută


Limba:
 ro/en/rus

Uneori, fiecare dintre noi ar trebui sa ne permitem sa stralucim. Si cum altfel am putea sa ne simtim mici staruri, decat „sub lumina reflectoarelor”. Be a star este un team building inedit in care participantii sunt provocati sa foloseasca puterea muzicii si a cantecului pentru a demonstra eficienta lucrului in echipa, colaborare, încredere, si… distractie maxima!
Uimitor pentru eliminarea barierelor, Be a star este un team building ce ajuta la cresterea moralului, la valorificarea creativitatii si la dezvoltarea unui leadership solid.

Muzica, dans, trivia sunt cateva cuvinte ce descriu un concept de team building ce ofera posibilitatea fiecarui participant de a-si evidentia aptitudinile artistice si inventivitatea. Grupul va fi provocat pe ritmuri diferite in diferite ateliere menite sa creeze legaturi, sa dezvolte creativitatea si sa isi depaseasca limitele.

 

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT