IN IT

 TO WIN IT

 


Număr de participanți:
 20+


Timp alocat:
 2-4h


Locație:

Indoor
/Online


Dificultate:
 Scăzută


Limba:
 ro/en/sp

Fiind inspirat din faimosul concurs international Minute to win it!, It in to win este un teambuilding distractiv si interactiv ce pune accent pe lucrul in echipa, comunicare, leadership, cooperare, strategie, decizii, gestionarea timpul si, bineinteles, incredere.

Dupa un inceput energizant, grupul va fi impartit pe echipe si vom da startul unei competiții dinamice, creative ce permite tuturor participatilor sa contribuie la succesul echipei. Participantii vor trece prin probe logice, practice, de coordonare sau strategice gandite in asa fel incat sa puna la incercare abilitatile fiecarui participant. O strategie atentă este necesară, deoarece echipa trebuie să decidă ce membri vor încerca să finalizeze ce provocare. Se acorda puncte pentru fiecare provocare, iar echipa cu cele mai mari puncte la sfarsitul zilei este declarata echipa castigatoare.

Teambuilding-ul In it to win it este unul dintre cele mai competitive ateliere și funcționează ca o completare perfectă la orice eveniment corporate sau social sau ca activitate de sine stătătoare.

Pentru a ne asigura ca veti avea o experienta excelenta, atelierele team building-ului pot fi adaptate in functie de conceptul evenimentului, dimensiunea grupului, timpul disponibil si alte variabile.

Sunteti pregatiti sa castigati? Pe locuri! Fiti gata! Start! 

 

Numar de participanti: 10+
Timp alocat: 2-6h
Locatie: Indoor/Online/Outdoor
Dificultate: Scazuta
Limba: ro/en/sp

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT