CLICK.

 ATELIER DE FOTOGRAFIE

 


Număr de participanți:
 20+


Timp alocat:
 4-6h


Locație:
Indoor/Outdoor


Dificultate:
 Scăzută


Limba:
 ro/en

Da, asa este, cu totii facem fotografie! Fiecare dintre noi detine cel putin un smartphone cu camera de „x ” pixeli ce reda imaginea cu profunzimea de „y nano”…. samd. Cred ca printre noi sunt foarte multi oameni tehnici, care sigur cunosc toate caracteristicile tehnice ale telefoanelor de ultima generatie, ba chiar si a aparatelor de fotografiat. 

Atunci, de ce sa nu invatam sa facem fotografii frumoase. Va invitam sa invatam „on the job” care sunt principiile de baza ale fotografiei, de ce sa tinem cont mai intai, cum pozitionam ceea ce fotografiem si ce legatura are lumina cu acea minunata fotografie, cu care ne laudam celor din jur. 

Impartiti in echipe sau individual, mergand pe o tema data (a evenimentului corporate) sau alegand din temele propuse de noi, participantii vor realiza cate un pictorial complet din care sa reiasa talentul si creativitatea fiecaruia. 

Bineinteles ca la final vom organiza un vernisaj unde se vor premia pictorialele in functie de modalitatea de notare, de la cel mai inedit pictorial, la cel mai creativ. 

Ready?

 

Numar de participanti: 10+
Timp alocat: 4-6h
Locatie: Indoor/Outdoor
Dificultate: Scazuta
Limba: ro/en/sp

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT