ELITE

 MUSIC


Număr de participanți:
 6-60


Timp alocat:
 4-6h


Locație:
 
Indoor/
Outdoor


Dificultate:
 Scazută


Limba:
 ro/en/rus

Dacă vrei sa ajungi repede, mergi singur. Daca vrei să ajungi departe, mergeti impreuna!

Uneori, echipa din care facem parte trebuie doar sa-si lase creativitatea sa danseze intr-un ritm unic pentru a se conecta eficient. Si cum putem face asta mai bine si mai frumos? Invatand o limba noua. Limba muzicii.

Team building-ul ELITE MUSIC este special gandit pentru a imbunatati comunicarea, coordonarea si unitatea echipei dvs. Muzica este un limbaj universal, iar impartasirea unei viziuni artistice si lucrul in colaborare pentru a transforma aceeasi viziune in realitate va aduce participantii impreuna ca nimic altceva. Fiind o activitate de grup, toti participanțtii vor fi implicati in egala masura. Chiar si cei mai rezervati vor invata cum sa intre in ritm, la propriu, cu ceilalti colegi.

In cadrul acestui eveniment de construire a echipei, grupul este provocat sa foloseasca puterea muzicii si a cantecului pentru a demonstra o colaborare si o incredere stabila in echipa pe termen lung. Atunci cand fiecare participant isi indeplineate rolul si lucreaza in tandem cu echipa din care face parte, intreaga echipa reuseste sa mentina ritmul viu intr-un mod cursiv. Avand in vedere importanta implicarii fiecarui membru in acest proces in vederea realizarii unui rezultat comun aceasta experienta este pur si simplu unica. Pe cat de provocator si inovativ este, pe atat de eficient poate fi acest workshop pentru dezvoltarea conexiunii autentice si de durata intr-o echipa.

Ofera-i echipei tale sansa de a se conecta la un nivel mai profund prin joaca, interactivitate, creativitate si muzica alegand programul de team building Elite Music!

 

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT