CONSTRUCTION

 CHALLENGES


Numar de participanti: 20+


Timp alocat:
 1/2 zi, 1 zi sau 2 zile, în funcție de modalitatea de desfășurare a programului


Locatie:
 Outdoor


Dificultate:
 Scazută


Limba:
 ro/en

Construction challenges este un team building ce creaza mediul propice in care energia creativa si inovatia sa infloreasca de-a lungul mai multor ateliere de creativitate si inventivitate.

Va invitam sa acceptati provocarea de a realiza pe rand cate o constructie terestra, navala si/sau aeriana dupa un plan dat sau folosind creativitatea fiecare echipe. Deoarece participantii vor avea la dispozitie un timp limitat pentru fiecare constructie, iar acestea trebuie sa se dovedeasca functionale in functie de scopul cu care a fost realizata, planificarea, gandirea strategica si nu in ultimul rand comunicarea sunt un atu al fiecarei echipe.

La final reprezentatii echipelor isi vor prezenta capodoperele in functie de tipul de constructie, fie ea terestra, aeriana sau navala. Fiecare reprezentant va descrie caracteristicile constructiilor si va impartasi atat reusitele cat si obstacolele intampinate de-a lungul proceselor de constructie. Bineinteles ca vom si testa rezultatele finale si vom decide care constructie merita premiul cel mare.

Fiind un workshop de creatie, tematica acestuia poate varia in functie de conceptul abordat la evenimentul in cadrul caruia se va desfasura.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT