BE

 ADVENTUROUS


Număr de participanți:
 20+

 


Timp alocat:
 4-6h


Locație:
 Outdoor


Dificultate:
 Scazută


Limba:
 ro/en

Be adventurous este un program energetic, cu ritm rapid si interactiv prin prisma caruia fiecare participant isi va pune in joc abilitatile si talentele, printr-o serie de ateliere inedite ce combină provocările fizice cu cele creative si intelectuale, cu un scop unic de a ajunge primul/primii la linia de final.

Echipele concureaza de la egal la egal in mai multe curse cu stafeta in care forta intregii echipei este esentiala pentru a castiga intreaga competitie. Toate exercitiile sunt atent concepute pentru a fi potrivite pentru o gama larga de abilitati atletice.

Imbunatariea comunicarii, consolidarea echipei, planificare, creativitate, gestionarea timpului sunt numai cateva abilitati ce vor fi testate de-a lungul acestui team building. Fiecare echipa isi va face strategia proprie pentru a maximiza numărul de puncte în vederea câștigării locului întâi.

Timpul alocat, dificultatea si provocarile pot fi personalizate in functie de tipul fiecarei echipe sau de obiectivele ce se doresc a fi atinse prin organizarea acestui team building.

Numar de participanti: 20+
Timp alocat: 4-6h
Locatie: Outdoor
Dificultate: Scazuta/Medie
Perioada: tot timpul anului
Limba: ro/en/sp

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT