DOMINO

 EFFECT


Numar de participanti:
 20+


Timp alocat:
 3-5h


Locatie:

Indoor/
Outdoor


Dificultate:
 Scazută


Limba:
 ro/en/sp

Workshop-ul Domino effect ne aduce aminte de lucrurile mici care pot aduce diferențe majore în tot ceea ce întreprindem. Coordonarea și legătura dintre fiecare piesa din dominoul fiecarei echipei asigură în cele din urmă succesul întregului grup. Atunci când facem schimbări avem mai multe variante similare care pot provoca reacții în lanț: acțiunile noastre, direcția în care ne îndreptăm ca echipa, corporație sau individ.

O echipă este ca un sistem viu cu relații interdependente în care fiecare acțiune generează efecte care influențează fiecare demers ce urmează.

Ce este efectul domino? Reacția in lanț unde o mică schimbare creează câteva alte schimbări similare ducând la un rezultat scontat. Schimbarea începe cu tine prin transformarea a lui “trebuie sa fac ceva ” cu “vreau sa fac ceva”. Ideea de bază a atelierului este aceea de a înțelege sensul procesului, conexiunea dintre piese și structuri precum și efectele pe care le are fiecare mișcare asupra rezultatului final. O parte importantă a oricărei etape din viața noastră este relația cauză-efect a fiecărei acțiuni pe care o întreprindem.

 

Numar de participanti: 10+
Timp alocat: 2-6h
Locatie: Indoor/Outdoor
Limba: ro/en/sp

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT