TREASURE

 HUNT


Număr de participanți:
 20+


Timp alocat:
 4-6h


Locație:
 Outdoor


Dificultate:
 Scăzută


Limba:
 ro/en/sp

Treasure hunt este bine-cunoscutul joc în care participanții primesc mai multe indicii ce îi conduc la găsirea comorii ascunse. Enigme, anagrame, jocuri de logică și câteva activități sportive sunt rețeta perfectă pentru o activitate de favorizează lucrul în echipă într-un mod distractiv, stimulând în același timp adrenalina și spiritul de aventură al participanților.

Cu obiective precum dezvoltarea spiritului de echipa, managamentului timpului, planificare, stimularea comunicarii si imbunatatirea procesului decizional, Treasure hunt este un team-building perfect pentru toate tipurile de participanti, deoarece activitatile sunt echilibrate, permitand implicarea tuturor celor implicati.

Vanatoarea de comori, oriunde ar fi localizata, introduce participantii intr-o aventura de neuitat, plina de distractie unde fiecare echipa va trece printr-o varietate de provocari, nu intotdeauna simple, in care membrii fiecarei echipe vor trebui sa gaseasca rezolvarea unor ghicitori intortocheate, sa depaseasca celelalte echipe in jocurile competitive si nu in cele din urma sa lucreze rapid si eficient.

Obiectivul fiecaruia este de a gasi comoara, strangand in acelasi timp cat mai multe puncte pentru a castiga premiul cel mare.

Atelierul este unul competitiv, ce pune accent pe cooperare si comunicare. De asemenea, este un atelier ce poate fi personalizat pe obiectivele agendei teambuildingului organizat de compania pe care o reprezentati.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT