PAPER

 BUS

 


Număr de participanți:
 20+


Timp alocat:
 4-6h


Locație:
 Ideal indoor


Dificultate:
 Scăzută


Limba:
 ro/en

Creativitatea si pasiunea de a realiza ceva extraordinar sunt 2 dintre ingredientele cu care sunt inzestrate cele mai inovative minti ale lumii.  

Fara creativitate si fara simplu fapt de a face ceva nou ne-am cufunda in rutina. Va invitam la un  atelier de inovație care să pună la încercare abilitățile de design, spirit de echipa si viziune al participantilor. Fiecare echipa trebuie sa construiasca un autobuz de carton, care sa fie functional ca in epoca Flintstones. 

Paper bus este un atelier in care echipele trebuie sa isi puna la bataie creativitatea, adaptabilitatea, managementului timpului si bineinteles inventivitatea pentru a realiza constructia din materialele puse la dispozitie si a o finisa la timp, pentru a intra in cursa finala.  

Numar de participanti: 10+
Timp alocat: 2-6h
Locatie: Outdoor
Dificultate: Scazuta
Limba: ro/en/sp

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT