FOR THE

 SMARTEST


Număr de participanți:
 10+


Timp alocat:
 4-6h


Locație:
 Indoor


Dificultate:
 Scăzută


Limba:
 ro/en

Programul For the Smartest este un set de ateliere special concepute pentru a stimula comunicarea, gandirea strategica si coordonarea.
Desi jocurile sunt limbajul copilariei si joaca un rol important in dezvoltarea cognitiva, emotionala sau sociala, ele sunt la fel de importante pentru noi adultii, pentru dezvoltarea atat a comunicarii cat si a gandirii laterale, a creativitatii si inventivitatii. Cele mai luminate minti ale lumii nu au incetat niciodata sa se joace sau sa experiemnteze.

For the Smartest este un team building in care participantii se vor intre intr-o serie de jocuri ce stimuleaza inteligenta atat atat cognitiva cat si emotionala sau sociala. Enigme, anagrame, jocuri logice, ghicitori sunt doar cateva probe pe care participantii vor trebui sa le parcurga contra cronometru.

Prin acest program va provocam sa fiti creativi si inventivi pentru a putea descifra enigme si jocuri logice ce pot da batai de cap si celor mai stralucitoare minti.

 

Numar de participanti: 10+
Timp alocat: 2-6h
Locatie: Indoor/Outdoor
Limba: ro/en/sp 

 

 

 

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT