IN TARA LUI

 GULLIVER


Număr de participanți:
 20+


Timp alocat:
 1/2 zi, 1 zi


Locație:
 Outdoor


Dificultate:
 
Scăzută/Medie


Limba:
 ro/en

Cine nu a citit sau nu a vazut una din ecranizarile Aventurilor lui Gulliver? Va invitam sa va lasati purtati pe urmele lui Gulliver in tara picitilor sau a gigantilor, in team building-ul tematic In tara lui Gulliver unde distractia si voia buna sunt ingredientele principale.

Team building-ul In Tara lui Gulliver incepe prin impartirea participantilor pe echipe, urmand sa concureze doua cate doua intr-o serie de probe dinamice, de logica sau strategie, concepute pentru a consolida puterea echipei, a facilita comunicarea și interactiunea.

Obiectivul principal al fiecarei echipe este sa parcurga cu succes toate probele si sa acumuleze cat mai multe puncte implicand folosind abilitatilor tuturor participantilor. Colaborarea, munca in echipa, coordonarea si strategia isi vor spune cuvantul, mai ales ca punctajul nu este gandit doar de acumulare, insa fiecare incalcare a regulilor jocurilor va trage dupa sine scaderea din punctele adunate.

La sfarsitului competitiei putem organiza o festivitate de premiere in care echipele castigatoare vor primi cadouri speciale si vor destanui care au fost factorii ce le-au facilitat castigarea competitiei. De asemenea, la final putem organiza o petrecere tematica „Aventurile lui Gulliver”.

 

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT